22 вересня 2016 року о 10.00 у конференц-залі Харківської державної наукової бібліотеки імені В. Г. Короленка (м. Харків, пров. Короленка, 18) Харківська обласна рада товариства винахідників і раціоналізаторів (ХОР ТВіР) спільно з Харківською державною науковою бібліотекою імені В. Г. Короленка (ХДНБ), за підтримки Головного управління економіки, Департаменту науки і освіти, Головного управління промисловості, транспорту і зв’язку Харківської облдержадміністрації, проводять науково-практичну конференцію «Проблеми винахідницької та раціоналізаторської діяльності в Харківській області», а також організують виставку і презентацію інновацій харківських винахідників.

На конференції будуть розглянуті питання інноваційного розвитку регіону в умовах економічної кризи, обговорені рекомендації з активізації винахідницької діяльності, підбиті підсумки винахідницької і раціоналізаторської діяльності та її інформаційного забезпечення за звітний період. Відбудеться також презентація нового регіонального конкурсу  «Винахідники Харківщини і перспективи реалізації їхніх винаходів в ЄС», спрямованого на стимулювання творчого потенціалу винахідників Харківщини, що буде проводиться  в межах європейської програми підтримки малого і середнього бізнесу.

У конференції візьмуть участь винахідники, провідні фахівці різних галузей виробництва, працівники вищих навчальних закладів, підприємці малого та середнього бізнесу, представники держадміністрації, преси, телебачення, незалежних профспілок і усі, хто бажає.

Запрошуємо взяти участь у конференції та конкурсі.

Контакти оргкомітету:

ХДНБ ім. В. Г. Короленка (м. Харків, пров. Короленка, 18):

Прохорова Віра Григорівна

тел. 057-731-14-66; 067-967-99-46

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.