22 січня 2016 у відділі науково-інформаційного забезпечення інноваційних процесів Харківської державної наукової бібліотеки ім. Короленка пройде Круглий стіл на тему "Фінансова та соціальна ефективність в практиці розвитку інновацій і євроінтеграційних процесів".

У програмі Круглого столу 11 доповідей:

1. Нескордов Г.Ф. ("Технодомен"): "Про рішення енергоефективності установок та систем в інноваційних проектах"

2. Ковальов С.А (СЭИЦ) : "Про схеми організації діяльності в практиці євроінтеграції"

3. Тернюк Н.Э. (МАНІТ - міжнародна академія наук і інноваційних технологій): "Про пріоритети та інноваційні проекти в програмі "МАНІТ"

4. Укрексімбанк: "Про напрями розвитку фінансового забезпечення реалізації національних програм енергоефективності і енергозбереження"

5. Управління економіки ХОГА: "Економічне моделювання екосистем в практиці впровадження природоподібних технологій в ракурсі програм соціально-економічного розвитку регіону"

6. Академія правових наук: "Правові основи інноваційної діяльності в практиці підприємництва та тенденції розвитку законодавства на сучасному етапі "

7. "Центр біржових технологій": "Розвиток біржових технологій в обслуговуванні фінансових потоків, диверсифікація капіталовкладень, інструменти та форми інвестування"

8. Сердюк А.Д. (Ноосферное онтологічне суспільство): "Про діяльність Наукових парків як складової впровадження інновацій в утворення економічних проектів та соціальних програм"

9. НТУ ХПИ: "Інженерна майстерність в побудові енергоефективних систем"

10. Задорожный (ХНУ им.Каразина): "Горизонти економічних та інтеграційних рішень, горизонт в утворенні конструкторів економіки"

11. Євсєєв К. Ю. ("Ультима креатив", США): "Організація науково-виробничих колективів для реалізації програм в оборонній сфері.

Початок о 12-00 22 січня 2016. Запрошуємо, вхід вільний!

Місце проведення - відділ інформаційного забезпечення інноваційних процесів ХМНБ ім. В.Г. Короленка, пров.Короленка, 18, Харків.