17 березня о 14-00 співробітники компанії "Інвента" Є.С. Стогній і Н.С.Мороз проводять День фахівця інтелектуальної власності на тему "Торговельні марки: від фабричних клейм до сьогодення".

Торгова марка, товарний знак, знак для товарів та послуг, логотип, бренд, фірмовий знак - так по-різному називаються позначення, покликані відрізняти товари і послуги одного виробника від аналогічних товарів і послуг іншого виробника. Традиція наносити на товари ці позначення розпочалося дуже давно з клейм, якими користувалися древні гончарі. Історія виникнення та розвитку торгових марок буде предметом Дня фахівця ІВ, який відбудеться 17.03.2016р. у відділі ВІП ХГНБ ім. Короленка В.Г.

Також в програму Дня фахівця включені питання сучасного стану реєстрації торговельної марки в Україні та її захисту в судовому порядку.

Доповідачі: співробітники компанії "Інвента" Євген Степанович Стогній, патентний повірений, Наталія Станіславівна Мороз, юрист.

Запрошуємо, вхід вільний!

Місце проведення - відділ інформаційного забезпечення інноваційних процесів ХМНБ ім. В.Г. Короленка, пров.Короленка, 18, Харків.