27 квітня 2021 р. з 11-00 до 14-00 у відділі науково-інформаційного забезпечення інноваційних процесів Харківської державної наукової бібліотеки  ім. В.Г. Короленка відбудеться онлайн – трансляція Круглого столу, присвяченому Міжнародному дню інтелектуальної власності на тему «Молодь. Інновації. Майбутнє».

Міжнародний день інтелектуальної власності є святом, що демонструє, як різні країни світу пов'язані між собою та зближує українських винахідників й новаторів до світових досягнень у перспективних галузях техніки, таких як електроніка, цифровий зв'язок, IT-технології, штучний інтелект. У рамках цього заходу відбудеться обмін думками відносно до подальшого розвитку сфери ІВ в Україні, а також презентація щорічного конкурсу «Молоді новатори Харківщина – 2021», ціль якого – заохочення до технічної творчості молоді Слобожанщини.

Запрошуються усі бажаючі, які зможуть підключитися до онлайн- трансляції Круглого столу через Google Meet за посиланням  

https://meet.google.com/iae-uqpf-gbd

Модератор заходу:

«Відділ науково-інформаційного забезпечення інноваційних процесів»  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.