Харківська обласна рада товариства винахідників і раціоналізаторів (ХОР ТВР) разом з Харківською державною науковою бібліотекою ім. В.Г. Короленка, за підтримкою Харківської  обласної  державної адміністрації, 26 вересня 2019 року в 10-00 у приміщенні Харківської  державної  наукової  бібліотеки ім. В.Г. Короленка, за адресою: м. Харків, пров. Короленка, 18, проводять науково-практичну конференцію “Проблеми винахідницької та раціоналізаторської діяльності в Харківській області”, виставку і презентацію інновацій харківських новаторів.

Передбачається участь у конференції представників департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, провідних вчених науково-дослідних інститутів та вищих навчальних закладів, винахідників і раціоналізаторів Харківщини, представників підприємств та інших організацій.

Найкращі винахідники і раціоналізатори будуть нагороджені почесними грамотами. Пропозиції надсилати за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Запрошуємо Вас взяти участь у конференції.

      

Программа конференції

Інформація для довідок:

 ХОР ТВР: тел.: (057) 730-06-97; 050-566-02-50

 e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ХДНБ ім. В.Г. Короленка: тел.: (057) 731-14-66

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

З повагою, Оргкомітет