В Україні за міжнародною реєстрацією, поданої за Мадридською системою реєстрації торговельних марок, проводиться експертиза по суті, за результатами якої приймається рішення про реєстрацію або готується попередня відмова в реєстрації торгової марки із зазначенням підстав для прийняття такого рішення.

Протягом 90 днів з дати отримання заявником попередньої відмови надається можливість направити додаткові відомості, пояснення або уточнення, які сприятимуть реєстрації торгової марки на території України.

Подача мотивованої відповіді на попередню відмову в реєстрації товарного знака здійснюється через патентних повірених України.

Для визначення переліку витрат і оцінки ймовірності успішної реєстрації торгової марки нам необхідно надати лише номер міжнародної реєстрації.

Проаналізувавши попередню відмову Відомства, ми надамо Вам наші рекомендації і запропонуємо найбільш правильну стратегію по реєстрації торгової марки в Україні.

Фахівці компанії «Інвента» завжди готові надати Вам кваліфіковані послуги, пов'язані з реєстрацією міжнародної торгової марки в Україні.