26 квітня 2023 року з 14.00 до 16.00 у відділі науково-інформаційного забезпечення інноваційних процесів відбудеться онлайн-захід Круглий стіл "Молодь. Інновації. Майбутнє", що проводить Харківська державна наукова бібліотека ім. В.Г. Короленка з нагоди Міжнародного дня інтелектуальної власності.

Міжнародний  день інтелектуальної власності є святом, яке демонструє, як різні країни пов’язані між собою та створюють умови для активного розвитку сфери патентування винаходів та інших об’єктів інтелектуальної власності. Українські винахідники переймаються широким колом проблем, починаючи від засобів боротьби зі стихійними лихами до пошуків альтернативних джерел енергії та видобування питної води із повітря в пустелі. Про це та інше бути йти мова на онлайн-конференції, до якої можна приєднатися за наступним посиланням:

https://meet.google.com/nfc-fzbm-ofh

Запрошуємо усіх бажаючих

Модератор заходу:

відділ науково-інформаційного забезпечення інноваційних процесів ХДНБ ім. В.Г.Короленка, <Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.>