24 квітня 2023 року о 12-30 у відділі науково-інформаційного забезпечення інноваційних процесів ХДНБ ім. В.Г.Короленка відбудеться онлайн-тренінг «Торговельна марка – основа для створення власного бренду».

Торговельна марка – найпопулярніший об'єкт інтелектуальної власності. Вона є обличчям кожної компанії та фірми, що поважає себе. Торговельна марка асоціюється з її продукцією та послугами. Такі світові марки як AMAZON, APPLE, SAMSUNG, McDonald's, Sony та Nestle відомі усьому світу. Саме популярність торговельної марки на ринку визначає обсяг продажу та сумарний дохід від реалізації будь-якого товару. Створення торгової марки – основний етап у формуванні індивідуального фірмового образу кожної компанії.

Про це буде йти мова під час онлайн-тренінгу, що розпочнеться у Харківській державній науковій бібліотеці 24 квітня 2023 року о 12-30. Приєднатися до онлайн-тренінга  можна за наступним посиланням:       

https://meet.google.com/hdm-vvcp-eos

Модератор заходу:

відділ науково-інформаційного забезпечення інноваційних процесів ХДНБ ім. В.Г.Короленка, <Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.>