В Україні термін розгляду міжнародної реєстрації, поданої за Мадридською системою подачі товарних знаків, становить в середньому 12-18 місяців з дати публікації в міжнародному реєстрі відомостей про поширення дії міжнародної реєстрації на території України.

Однак у заявників може виникнути необхідність в більш швидкому розгляді міжнародної реєстрації Патентним відомством України (УКРНОІВІ), щоб забезпечити реалізацію своїх прав з використання торговельної марки в Україні. Наприклад, з метою внесення відомостей про торгову марку в Митний реєстр України для запобігання імпорту або експорту з України контрафактних товарів з використанням товарного знака, зареєстрованого за міжнародною реєстрацією.

Українським патентним відомством передбачена процедура прискореного розгляду міжнародної заявки на реєстрацію торгової марки.

Вартість процедури прискореного розгляду міжнародної заявки на реєстрацію торгової марки залежить від ряду факторів, а саме:

  •  часу подачі клопотання про прискорення, рахуючи від дати подання міжнародної реєстрації в Україні (до 6 місяців, або після 6-ти місяців);
  • виду заявленої торгової марки (словесної, зображувальної, комбінованої);
  • кількості класів товарів і послуг (МКТП), для яких заявлена торгова марка.

Для визначення переліку витрат, пов'язаних з прискореним розглядом заявки Патентним відомством України, нам необхідно надати тільки номер міжнародної реєстрації. Після чого ми підготуємо для Вас повний кошторис витрат, пов'язаних з прискореним розглядом міжнародної реєстрації.

Фахівці компанії «Інвента» завжди готові надати Вам кваліфіковані послуги, пов'язані з прискореною реєстрацією торгової марки в Україні.